Kırşehir'de Miraç Kandili mesajları

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Milletvekili İlhan, mesajında, "Dünyada ve Türkiye'de yaşanan tüm olumsuz olayların,...

27 Şubat 2022 Pazar 16:16
Kırşehir'de Miraç Kandili mesajları

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili İlhan, mesajında, "Dünyada ve Türkiye'de yaşanan tüm olumsuz olayların, savaşların, çatışmaların son bulması umuduyla güçlükler karşısında her daim azimle mücadele veren toplumumuzun aynı duruşu sergileyeceğine duyduğum inançla tüm İslam dünyasının Miraç Kandili'ni kutluyor, huzur, iyilik ve hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ekicioğlu ise kandillerin özel geceler ve duaların kabul edildiği zamanlar olduğunu anımsattı.

Her geçen gün huzura, sakinleşmeye ihtiyaç duyulduğunu, hırsların hoşgörünün önüne geçtiğini, haksızlık, hukuksuzluk ve zulmün arttığını vurgulayan Ekicioğlu, "Gönülleri yumuşatan, kardeşliği, dostluğu pekiştiren Miraç Kandili'ni idrak ediyoruz. Bu mübarek gecenin ülkemizin, insanımızın, İslam dünyasının ve insanlığın huzuruna, barışına, mutluluğuna vesile olmasını diliyorum. Tüm halkımızın ve İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyor, sağlık ve esenlik getirmesini temenni ediyorum." sözlerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
KırşehirMiraç Kandili
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.