Kırşehir'de tipi ve kar etkili oluyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de tipi nedeniyle kar sürgünleri oluştu.Alınan bilgiye göre, sıcaklığın sıfırın altında 6 dereceye kadar düştüğü kentte iki gündür aralıklarla devam eden karın ardından oluşan tipi nedeniyle Ankara-Kayseri...

16 Şubat 2021 Salı 23:20
Kırşehir'de tipi ve kar etkili oluyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de tipi nedeniyle kar sürgünleri oluştu.

Alınan bilgiye göre, sıcaklığın sıfırın altında 6 dereceye kadar düştüğü kentte iki gündür aralıklarla devam eden karın ardından oluşan tipi nedeniyle Ankara-Kayseri kara yolunun Kırşehir'den geçen bölümüyle Aksaray, Yozgat ve Nevşehir bağlantı yollarında kar sürgünleri oluşuyor.

Karayolları 61. Kırşehir Şube Şefliği ekipleri, tipi nedeniyle zaman zaman kar sürgünlerinin oluştuğu Akpınar'ın Hamit köyü rampası, Mucur, Çiçekdağı, Kaman ilçeleri, Aksaray yolu üzerindeki Kesikköprü mevkisinde don ve buzlanmaya karşı küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Kara yollarında devriye olarak kontrollerini sürdüren trafik ekipleri, sıkıntı yaşayan sürücülere yardımcı olurken kar sürgünlerinin oluştuğu yerlerdeki çalışmalarda güvenlik tedbiri alıyor.


Anahtar Kelimeler:
KırşehirKar Sürgünleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.