Konya Ticaret Borsası'ndan öğrencilere tablet bilgisayar desteği

KONYA (AA) - Konya Ticaret Borsası (KTB) tarafından uzaktan eğitim sürecinde erişim sorunu yaşayan öğrencilere ulaştırılmak için Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 112 tablet bilgisayar teslim edildi.İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden...

13 Ocak 2021 Çarşamba 15:26
Konya Ticaret Borsası'ndan öğrencilere tablet bilgisayar desteği

KONYA (AA) - Konya Ticaret Borsası (KTB) tarafından uzaktan eğitim sürecinde erişim sorunu yaşayan öğrencilere ulaştırılmak için Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 112 tablet bilgisayar teslim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen KTB Başkanı Hüseyin Çevik, "Salgın sürecinde eğitime dijital olarak devam öğrencilerimize Türkiye genelindeki odalar ve borsalar olarak bu konuda destek vermeyi amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de KTB Başkanı Çevik nezdinde, katkı sunan herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Bu tablet bilgisayarlarla öğrencilerin çok daha iyi bir eğitim alacaklarına inanıyoruz. Dün ve önceki gün de Konya'daki diğer odalar tablet bilgisayar desteğinde bulundu. Bu anlamlı katkının tüm hayırseverlere örnek olmasını temenni ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.