Melikgazi Belediyesinden sağlığa destek

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, Erciyes Üniversitesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'ne mobilya desteği verecek.Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, Kayserili hayırseverler tarafından...

15 Şubat 2021 Pazartesi 10:09
Melikgazi Belediyesinden sağlığa destek

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, Erciyes Üniversitesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'ne mobilya desteği verecek.

Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, Kayserili hayırseverler tarafından Türkiye’nin en modern Çocuk Hematoloji-Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi yaptırıldığını belirtti.

Belediye olarak da bu tür kurum ve kuruluşlara her türlü maddi ve manevi desteği verdiklerini aktaran Palancıoğlu, "Hastanenin mobilya tefrişatını yapacağız. Hastaneye daha önce de teras temeli yapımı, geçiş ve bağlantıyı sağlamak üzeri bir galeri yapmıştık. Ayrıca kapı montajları işinde de destek olacağız. Belediye olarak sağlığa ve sağlık yatırımlarımıza önem veriyoruz. İlçemizde ihtiyaç olan yerlerde sağlık yatırımlarını hayata geçirerek, 6 mahallede 6 aile sağlığı merkezi ve 112 Acil İstasyonu yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.