Muhtarlardan Kaymakam Altınpınar'a ziyaret

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesi merkez mahalleleri muhtarları, Kaymakam Mustafa Altınpınar'ı makamında ziyaret ederek sorunlarını dile getirdi.Kaymakam Altınpınar ziyaret sonrası yaptığı açıklamada bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade...

24 Ekim 2018 Çarşamba 12:44
Muhtarlardan Kaymakam Altınpınar'a ziyaret

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesi merkez mahalleleri muhtarları, Kaymakam Mustafa Altınpınar'ı makamında ziyaret ederek sorunlarını dile getirdi.

Kaymakam Altınpınar ziyaret sonrası yaptığı açıklamada bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Muhtarlar halkımızın içinde bulunan sesimiz, kulağımızdır. Kaymakamlığımızın kapısı onlara ve halkımıza her zaman açıktır." dedi.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Murat Ekim de, yapılan ziyarette hem sohbet edip, hem de yaşadıkları sorunları dile getirdiklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.