Seyitgazi ilçesine spor kompleksi inşa ediliyor

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Seyitgazi İlçe Başkanı Zekayi Tunç, Belediye Meclisi ve teşkilat üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılacak spor kompleksi alanında incelemelerde bulundu. AK Parti İl Başkanlığından...

13 Ocak 2021 Çarşamba 13:54
Seyitgazi ilçesine spor kompleksi inşa ediliyor

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Seyitgazi İlçe Başkanı Zekayi Tunç, Belediye Meclisi ve teşkilat üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılacak spor kompleksi alanında incelemelerde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Tunç, Seyitgazi Spor Tesisi Yenileme Projesi'nin ilçe için önemine değindi.

Seyitgazi ilçesine sentetik saha, basketbol sahası, kafeterya, 500 kişilik tribün ve soyunma odalarından oluşan kompleksin kazandırılacağını ifade eden Tunç, şunları bildirdi:

"Özellikle gençlerimizin merakla beklediği sentetik sahanın ikmal inşaat ihalesi, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından şubat ayı içinde gerçekleştirilerek, süreç hızlı şekilde tamamlanacak. İlçemize, tüm gençlerimize ve amatör sporumuza hayırlı uğurlu olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, milletvekillerimize, teşkilatımıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Her zaman olduğu gibi 'yaparsa AK Parti yapar’ diyoruz. Durmak yok hizmete devam."

Anahtar Kelimeler:
EskişehirSeyitgazi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.