Suşehri Kaymakamı Sarı ve Belediye Başkanı Yüksel Kovid-19 aşısı oldu

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'e, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk dozu yapıldı.Suşehri Devlet Hastanesine giden Sarı ve Yüksel, aşılarını oldu. Vatandaşları aşı olmaya...

16 Şubat 2021 Salı 15:12
Suşehri Kaymakamı Sarı ve Belediye Başkanı Yüksel Kovid-19 aşısı oldu

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'e, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk dozu yapıldı.

Suşehri Devlet Hastanesine giden Sarı ve Yüksel, aşılarını oldu.

Vatandaşları aşı olmaya davet eden Sarı, halen devam eden salgın sürecinin maske, mesafe, hijyen kurallarına uymanın yanında, halkın aşılanması ile daha kısa sürede atlatılabileceğini belirtti.

İlçe merkezi ve köylerinde aktif vaka sayısının azaldığını kaydeden Sarı, ilçe merkezinde bir, Aşağıakören köyünde 2 aktif vaka bulunduğunu ifade etti.

Sarı, vakalar sıfırlanıncaya kadar mücadelenin devam edeceğini söyledi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise gerek Suşehri halkının, gerekse bu konuda gece gündüz demeden vaka sayısının bitirilmesi için çalışan ekiplerin güzel bir süreç yönettiğini belirtti.

Başkan Yüksel, koronavirüsle mücadelede en ön safta görev alan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SivasSuşehriAşıKovid-19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.