TOBB, ihtiyaç sahibi öğrenciler için Ilgın'a tablet gönderdi

KONYA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), uzaktan eğitime katkı sağlamak için Ilgın Sanayi ve Ticaret Odası aracılığıyla ilçeye 55 tablet bilgisayar gönderdi. Ilgın Kaymakamlığı'nda düzenlenen törenle, tabletler Ilgın...

11 Ocak 2021 Pazartesi 16:32
TOBB, ihtiyaç sahibi öğrenciler için Ilgın'a tablet gönderdi

KONYA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), uzaktan eğitime katkı sağlamak için Ilgın Sanayi ve Ticaret Odası aracılığıyla ilçeye 55 tablet bilgisayar gönderdi.

Ilgın Kaymakamlığı'nda düzenlenen törenle, tabletler Ilgın Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Burada konuşan Ilgın Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uzaktan eğitime geçildiğini ve TOBB'un her yıl düzenlediği eğitime destek kampanyası kapsamında bu sene ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet verildiğini belirtti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür eden Özlen, ülke genelinde 30 bin tabletin ihtiyaç sahibi öğrenciyle buluşturulacağına dikkat çekti.

Özlen, 55 tableti İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Ebubekir Akçakaya'ya teslim etti.

Ilgın Kaymakamı Aytekin Yılmaz, ihtiyaç sahibi öğrencilerin tabletle buluşturulmasına katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.