Uruşlular Derneği Dünya Kadınlar Günü'nde etkinlik gerçekleştirecek

ANKARA (AA) - Beypazarı'nın Uruş Mahallesi'nde faaliyet gösteren Uruşlular Derneği, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nde çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek.Dernek Başkanı Mustafa Büyükgedik, dernek merkezi ve aşevinin üst...

01 Mart 2022 Salı 15:12
Uruşlular Derneği Dünya Kadınlar Günü'nde etkinlik gerçekleştirecek

ANKARA (AA) - Beypazarı'nın Uruş Mahallesi'nde faaliyet gösteren Uruşlular Derneği, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nde çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek.

Dernek Başkanı Mustafa Büyükgedik, dernek merkezi ve aşevinin üst katında yarışmalar, ikramlar ve müzikli eğlence programı düzenleyeceklerini söyledi.

Mahallede yaşayan kadınlara moral sağlamak adına böylesi bir program organize ettiklerini belirten Büyükgedik, "Dernek olarak Uruş Mahallesi'nde çok sayıda yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere aşevinden yemek servisi yapıyoruz. Bu insanlarımıza biraz moral sağlamak adına müzikli eğlence programı tertipledik." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.