Vali Kamçı, şehit anneleriyle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Anneler Günü nedeniyle düzenlenen yemekte şehit anneleri ve eşleriyle bir araya geldi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi...

13 Mayıs 2018 Pazar 17:32
Vali Kamçı, şehit anneleriyle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Anneler Günü nedeniyle düzenlenen yemekte şehit anneleri ve eşleriyle bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla bir restoranda şehit anneleri ve eşleri onuruna yemek düzenlendi.

Programa katılan Vali Kamçı, şehit anneleri ve eşleriyle Anneler Günü nedeniyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Şehit anneleri ve eşlerinin Anneler Günü'nü tebrik eden Kamçı, "Şehit anneleri, şehit eşleri her zaman başımızın tacıdır. Devlet olarak her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Sizlerin ve bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum." dedi.

Program sonunda şehit anneleri ve eşlerine çiçek takdim edildi.

Etkinliğe, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgenaral Selçuk Aygün, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Uçkan da katıldı.

Öte yandan Vali Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı, daha sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi organik bahçede ekim yapan kadın çiftçiler ve vatandaşlarla bir araya gelerek Anneler Günü'nü kutladı.

Kamçı'ya, Garnizon Komutanı Teke, 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanı Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eşleri de eşlik etti.




Anahtar Kelimeler:
KayseriAnneler Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.