Zara Kaymakamlığından kuş evi etkinliği

SİVAS (AA) - Zara Kaymakamlığı tarafından başlatılan sosyal medya etkinliği ile çocuklara kuş evi dağıtıldı.Kaymakamlığın sosyal medya hesaplarından başlattığı etkinlik ile kuş evi paylaşımlarını etiketleyen ve paylaşan katılımcılara...

19 Şubat 2021 Cuma 11:33
Zara Kaymakamlığından kuş evi etkinliği

SİVAS (AA) - Zara Kaymakamlığı tarafından başlatılan sosyal medya etkinliği ile çocuklara kuş evi dağıtıldı.

Kaymakamlığın sosyal medya hesaplarından başlattığı etkinlik ile kuş evi paylaşımlarını etiketleyen ve paylaşan katılımcılara Orman Genel Müdürlüğü standartlarında hazırlanan kuş evleri hediye edildi.

Kaymakam Mehmet Sayın, "Kovid-19 sürecinde evlerinde zaman geçiren çocuklarımız için kurumumuz sosyal medya hesapları üzerinden etkinlik başlattı. Etkinlikle başarılı olan çocuklarımıza kuş evleri hediye ederek evlerinden çıkmadan da kış günlerinde kuşları besleyebilmelerini hedeflerken yaban hayvanlarına karşı duyarlılığın artırılmasını sağlamaya çalıştık." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SivasZaraKuş Yuvası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.