Ankara Toptancı Hali'nde Vergi Denetimi

Ankara Toptancı Hali çıkışında, araçlarla sevk edilen mallara yönelik vergi denetimi gerçekleştirildi. Denetimde, nakliye araçlarından sevk edilen malların irsaliyeleri kontrol edildi.

20 Ocak 2024 Cumartesi 09:40
Ankara Toptancı Hali'nde Vergi Denetimi

Ankara Vergi Dairesi, vergi kaçakçılığına karşı gece gündüz demeden etkili bir mücadele yürütüyor. Bu kapsamda, gece saatlerinde Ankara Toptancı Hali çıkışında gerçekleştirilen denetimlerde, nakliye araçlarıyla sevk edilen malların irsaliyeleri titizlikle denetlendi. Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman, vergi denetimlerini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Ekipler, nakliye araçları üzerinden sevk edilen malların sevk irsaliyelerini kontrol etti.

Toptancı Hali çıkışında gerçekleştirilen denetimlerde, ekipler tarafından çevrilen araçlarda bulunan malların sevk irsaliyeleri detaylı bir şekilde incelendi. Sevk irsaliyesi olmayan mallara yönelik olarak cezai işlemler uygulandı.

Başkan Duman, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, gece denetimlerinin ve yol kontrollerinin kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirtti. Duman, özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, vergi düzenlemelerine uyma konusundaki kararlılıklarını vurguladı. Duman, "Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı olarak gece denetimlerimiz ve yol kontrollerimiz devam etmektedir. Gece denetimlerinde özverili bir şekilde çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.