CUMHURİYET KULESİ KEÇİÖREN’E DEĞER KATTI

19 Nisan 2024 Cuma 11:03
CUMHURİYET KULESİ KEÇİÖREN’E DEĞER KATTI

18 Mart'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen 197 metre yüksekliğe sahip Atatürk Cumhuriyet Kulesi ihtişamı ve renkli görüntüsüyle Keçiören'e hem renk kattı hem de değer kattı.

Ankara’nın hemen her yerinden görünen kulenin zirvesinde yer alan Selçuklu Yıldızı'nın montajı titizlikle yapılmıştı.

Atatürk Cumhuriyet Kulesi , ziyaretçilerine 197 metre yükseklikten Başkent’i seyretme imkânı sunuyor. Zirvesinde “Selçuklu Yıldızı” yer alan kulenin içinde; hediyelik eşya satış noktası, kafe ve dönen restoran, devlet ricalinin ağırlanacağı bir VIP salon, uluslararası sergilerin düzenleneceği bir sanat galerisi, kütüphane, spor salonu, sauna, hamam ve alışveriş merkezi, 190’ıncı metrede nikâh salonu, 140’ıncı metrede uzay terası ile bilim merkezi ve 350 araçlık kapalı otopark yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.