DEM Ankara Adayından Son Dakika açıklaması “Yenimahalle’de anlaştık”

27 Mart 2024 Çarşamba 15:29

DEM Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öztürk Türkdoğan katıldığı bir programda Yenimahalle’de aday çıkarmadıklarını söyledi.  Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar’la DEM Parti’nin ilçede ittifak yapıldığı Türkdoğan’ın bu sözleri ile netleşmiş oldu.

DEM Parti’si Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öztürk Türkdoğan Artı Tv’de Musa Özuğurlu ve Ali Duran Topuz’un konuğu oldu. Topuz’un Ankara’da kent uzlaşısı kapsamında anlaşmaya varılan yer var mı? sorusu üzerine Türkdoğan “ Yenimahalle’de aday çıkarmadı partimiz kendi yaptığı değerlendirme ile. Polatlı ve Bala’da ilçe örgütlerimiz oluşmadığı için aday çıkarma sürecini arkadaşlarımız yetiştiremediler” ifadelerini kullandı.
Türkdoğan, bu sözleriyle Kent uzlaşısı adı altında yapılan CHP-DEM Parti ittifakının Yenimahalle’de olduğunu itiraf etmiş oldu.

Son Güncelleme: 27.03.2024 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.