HAVUZLAR YENİKENT, CİMŞİT VE TÖREKENT'TE

10 Ocak 2024 Çarşamba 12:37
HAVUZLAR YENİKENT, CİMŞİT VE TÖREKENT'TE

Sincan Belediyesi'nin inşa ettiği kapalı havuzlar Yenikent, Çimşit ve Törekent’te hizmet veriyor. Havuzlar hijyenik ve güvenli ortamda vatandaşlara spor yapma imkanını sunuyor. Tam donanımlı, ulaşım açısından da kolay noktalarda bulunan havuzlardan toplumun her kesiminin faydalanması amaçlanırken sağlıklı yaşam için de büyük katkı sağlıyor. Kadınlar ve erkekler için belirli günlerde hizmet veren yarı olimpik yüzme havuzları unutulmaz bir spor deneyimi sunarak vatandaşların yaşam kalitesini arttırıyor.

Havuzlarda çocuklar ile yetişkinler için kurslar veriliyor ve yüzme öğretiliyor. Uzman eğitimciler tarafından verilen kurslar büyük ilgi görürken çocukların suyun tadını çıkarmaları ve kendilerini güvende hissetmeleri hedefleniyor. Çocuğundan yetişkinine öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor. Bunun yanı sıra özel çocuklara Törekent Yüzme Havuzu’nda yüzme dersi veriliyor. Özel çocuklar suyun terapi etkisinden faydalanarak fiziksel güçlerini arttırıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.