İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Adayı Murat Kurum'un seçim vaadi belli oldu!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum, adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarının startını Eyüpsultan Camii'nde verdi. Kurum'un seçim vaadi ve siyasi kariyeri de merak konusu oldu.

08 Ocak 2024 Pazartesi 09:42
İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Adayı Murat Kurum'un seçim vaadi belli oldu!

Yerel seçim hazırlıkları devam ederken 31 Mart tarihinde yapılacak seçimler için adaylar da açıklanmaya başladı. AK Parti tarafından açıklamalar gelirken İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum oldu. AK Parti'nin İBB adayı olan Murat Kurum'un seçim vaadi ve siyasi kariyeri de merak edilenler arasındaki yerini aldı. 

Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti İBB Başkanlığı adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarının startını Eyüpsultan Camii'nde verdi. Eyüpsultan Camii’ndeki sabah namazı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Hep milletimizin zor gününde yanında olduk, yine İstanbulluların bize ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olacağız. Bizi hep sokakta göreceksiniz, ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz." dedi. Bununla beraber Kurum'un siyasi kariyeri de merak konusu oldu.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Murat Kurum, seçimler için vaatlerini açıkladı. İstanbul için acil eylem planı olduğundan bahseden Kurum, ‘’Aylardır çalışmalar yapıyoruz, milletimiz sorunlarını not ettik. Uzman arkadaşlarla bunları değerlendirdik. Ecdadın sorunları olarak eserlere sahip çıkacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Eminiz ki İstanbul'un kaybolan 5 yılını hızlı bir şekilde acil eylem planını ortaya koyarak yürüteceğiz.'' dedi. Acil eylem planı hakkında da konuşan Bakan Kurum, ‘’Acil eylem planlarında ortaya koymak için yürüteceğiz. İstanbullu kardeşlerimizle paylaşacağız. Daha öncesinden onlar bizi biliyorlar. O birikimi, tecrübeyi buraya aktaracağız.'' şeklinde konuştu. İlerleyen günlerde seçim planının daha da netleşmesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.