MAHİR ÜNAL: “EKREM İMAMOĞLU SEN KİMSİN?”

AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal, Anadolu Soruyor Programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

21 Şubat 2024 Çarşamba 14:09
MAHİR ÜNAL: “EKREM İMAMOĞLU SEN KİMSİN?”

Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından hazırlanan Anadolu Soruyor Programının konuğu AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal oldu. Gazeteci Sinan Burhan ve Hasan Yavuz Bakır’ın sorularını yanıtlayan Ünal’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:
ACININ ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYIN
“Depremde devlet millet bütünleşmesi oldu. Sadece Kahramanmaraş’ta 8 bin bina 145 bin bağımsız bölüm yerle bir oldu. Bu kadar büyük bir yıkıma dünyadaki bütün arama kurtarma timlerini getirseydik dahi yetersiz kalırdı. Devletimiz yüksek organizasyon yeteneğini sergiledi. Biz depremin ardından 2 saat içinde Jandarma Genel Komutanımız Arif Paşa ile Elbistandaydık. Bizim bölgede beraber çalıştığımız milletvekilleri çıktı bölgede devlet yok dedi. Lütfen kimse acının üzerinden siyaset yapmaya çalışmasın. Acının siyaseti olmaz.
CHP HALKA RAĞMEN SİYASET YAPIYOR
Bugün CHP seçimi ittifakını açık bir şekilde yapmıyor. Bu da çok çirkin. DEM ile  ittifak yapıyor musunuz, yapmıyor musunuz? Yani siyaset dediğimiz şey, milletin gözü önünde yapılır, milletin bunu bilmesini istemiyoruz dediğiniz hiçbir şey siyasal değildir. Kandildekiler çıkıp CHP ile Dem ittifak yapmalıdır, bu elzemdir dediğinde neden bir tane CHP'li çıkıp da Kandil'e otur oturduğun yerde, senin hakkın da değildir haddin de değildir diyemiyor, sen bir teröristsin ve bu konuda muhatap olamazsın niye diyemiyorlar? CHP Halka rağmen siyaset yapıyor.
EKREM İMAMOĞLU SEN KİMSİN?
İstanbul özeline geldiğimizde İstanbul'da bir Belediye Başkanı var, bu Belediye Başkanı 3 yıl boyunca kendisini Cumhurbaşkanı adayı olarak konuşturdu, son bir yıldır da  genel başkan adayı olarak konuşturdu ve bir kere olsun kimse bunu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göremedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmanın sorumluluğunu üstlenmek yerine, toplantılarda ben diyor rakibimin kim olduğunu biliyorum, sen kimsin? Sen kendini ne zannediyorsun? Televizyon programında moderatörü fırçalıyorsun, gazetecilere ayar veriyorsun, ciddi anlamda sen öfke kontrolü sorunu olan bir adamsın.
Murat Kurum, İmamoğlu’nu muhatap bile almadan halka iç içe çalışmalarını sürdüyor. İzmir adayımız Hamza Dağ, hizmet bekleyen İzmir’de vatandaşlarla iç içe. Ankara’da güzel bir çalışma yürütülüyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.