Mamak Meclis Üyeliği Listesinde ismi olmayan Recep Atmaca’ya Destek Yağıyor!

23 Şubat 2024 Cuma 13:05
Mamak Meclis Üyeliği Listesinde ismi olmayan Recep Atmaca’ya Destek Yağıyor!

Mamak Meclis Üyeliği Listesinde ismi olmayan Recep Atmaca’ya Destek Yağıyor!
Ankara’da yıllardır esnaflık yapan, Ankara’nın dertleriyle dertlenen, sorunlarını paylaşan ve bu sorunlara çözüm arayışında olan Recep Atmaca’nın isminin  Mamak Meclis Üyeliği Listesinde olmaması vatandaşın ve gazetecilerin tepkisini çekti.
Mamak Belediyesi Meclis Üyeliği listesinde yer almadığını sosyal medya hesabından açıklayan Recep Atmaca’ya TV100 Yazarı Hacı Yakışıklıdan destek geldi. Yakışıklı sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı “ Recep Atmaca hem Ankara'yı hem Sinop'u iyi bilir. Listeye girmesi bekleniyordu. Listeye çok büyük değer katardı. Böyle samimi çalışan isimleri yazmak gerekirdi.”
Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık da yaptığı paylaşımda Recep Atmaca Hayırseverliği, insanların iyi ve kötü gününde her zaman yanında olması nedeniyle herkesim tarafından sevilen bir isimdir. Meclis üyesi olsaydı çok büyük değer katacağına inanıyordum. Hayırlısı olsun.” Dedi.
Ankara Sinoplular Federasyonu da Recep Atmaca’yı meclis üyeliği listesinde görmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.