Mamak Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında sona gelindi

08 Ocak 2024 Pazartesi 15:39
Mamak Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında sona gelindi

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 2024 yılına ilişkin müjdeler verdiğini belirterek yeni bir duyuruda bulundu. Mamak Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalarda sona gelindiğini duyuran Mamak Belediye Başkanı Köse, yeni kararları hakkında açıklama yaptı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ilçedeki çalışmalarını sürdürüyor. Mamak ilçesine yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ederken bu yatırımların amacı ve detayları hakkında da vatandaşlar bilgilendiriliyor. 

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, resmi Twitter (X) hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ‘’2024 Yılının Müjdelerini vermeye devam ediyoruz'' diyerek önemli açıklamalara yer verdi. 

2024 yılı müjdelerini vermeye devam edeceğini bildiren Mamak Belediye Başkanı Köse, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Mamak Organize Sanayi Bölgesi İlanı Çalışmalarımızda son aşamaya geldik.

Hem Sanayicilere yatırım yapacakları, üretim yapacakları bir bölge sunmanın hem de İlçemizdeki hemşerilerimizin iş taleplerine olumlu cevap verebilecek şekilde binlerce genç kardeşimize istihdam oluşturacağımızdan dolayı çok mutluyuz.'' dedi. 

Haftalık yönetim toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Köse, ‘’Kararlarımızın Güzel Mamaklı hemşerilerimize hayırlar getirmesini diliyorum.  

Mamak’ın Çehresi Değişti Mamak Daha Güzel Oldu.'' ifadelerini kullandı. Mamak hakkında alınan kararları vatandaşlara duyurmaya devam edeceğini belirten Mamak Belediye Başkanı Köse, kararlarının da Mamak halkı için hayırlı olmasını dileyerek kesintisiz hizmet mesajı verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.