TURGUT ALTINOK ARDAHAN’IN KURTULUŞ KUTLAMASINA KATILDI

24 Şubat 2024 Cumartesi 09:24
TURGUT ALTINOK ARDAHAN’IN KURTULUŞ KUTLAMASINA KATILDI

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla Etimesgut’ta düzenlenen Kars, Ardahan, Iğdır Hemşehri buluşmasına katıldı.

Etkinliğe MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Cumhur İttifakı Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel, MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Fuat Yıldırım, MHP Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Demiray, KAI Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım katıldı. 

“Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılı kutlu olsun”

Turgut Altınok konuşmasında, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıl dönümünü kutladı. Altınok, “Buradan Kars’a selam olsun. Ardahan’a selam olsun. Iğdır’a selam olsun. Ardahan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıl dönümü münasebetiyle buradayız. İnşallah yükselen bayrağımız inmesin. Minarelerden ezanlarımız dinmesin. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi ‘Benim naçiz vücudum bir gün kara toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet yaşayacaktır.’ Devletimiz kıyamete kadar payidar olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz kıyamete kadar daim ve kaim olsun.” dedi.

“Türkiye’nin birçok noktasına hizmetimiz oldu”

Belediye Başkanlığı süresince sadece Ankara’ya değil Türkiye’nin dört bir yanında hizmet götürdüğünü söyleyen Altınok şöyle konuştu: “Bu yıl Arpaçay’a su getirdik, 13 buçuk kilometreden. Keçiören Belediyesi olarak Digor’a taşlar gönderdik insanlarımızın ayağı çamura değmesin diye. Hizmetlerimiz sadece Keçiören’de, Ankara’da değil Türkiye’mizin her köşesinde. Keçiören’de yaptıklarımız Ankara'mıza yapacaklarımızın teminatıdır.”

Proje tanıtımı Pazar günü

Altınok, Ankara için birçok projelerinin olduğunu söyledi. Proje tanıtım toplantısını Pazar günü yapacaklarını belirten Altınok şunları söyledi: “Vakit Ankara vaktidir şimdi. Memleketimiz Kars, Ardahan, Iğdır ama Ankara da memleketimizdir. Yaşadığımız başkentimizdir. Devletimizin, cumhuriyetimizin kalbidir Ankara. Ankara’mızı hak ettiği hizmetlerle buluşturma zamanıdır. Sanayinin, ticaretin, ekonominin başkenti Ankara... Tarımın, sporun, sanat ve kültürün başkenti Ankara... Sosyal projelerle büyüyen Ankara... Bu projelerimizin tamamının içi doludur. Pazar günü Ankara’ya yapacağımız hizmetlerimizi, eserlerimizi, projelerimizi saat 12.00’de ATO Kongre Salonu’nda sizlerle paylaşacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.