Başkan Büyükkılıç, Bursalı tiyatrocularla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Devlet Tiyatrosu'nda 5 gün boyunca tiyatroseverlerin karşısına çıkan Bursa Devlet Tiyatrosu sanatçıları ile bir araya geldi.Belediyeden yapılan yazılı...

07 Kasım 2020 Cumartesi 12:02
Başkan Büyükkılıç, Bursalı tiyatrocularla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Devlet Tiyatrosu'nda 5 gün boyunca tiyatroseverlerin karşısına çıkan Bursa Devlet Tiyatrosu sanatçıları ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erguvan Tesisleri'nde düzenlenen yemekli toplantıda tiyatro sanatçılarının yanı sıra Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun da yer aldı.

Burada konuşan Büyükkılıç, Kayseri Devlet Tiyatrosu'nun kente yeni bir zenginlik kattığını belirtti.

Kentin kültürel ve sanatsal etkinliklerini artırmak için büyük çaba harcadıklarını aktaran Büyükkılıç, "Bu kapsamda kazandırdığımız Kayseri Devlet Tiyatrosu kentimiz için çok önem arz ediyor. Bursa Devlet Tiyatrosu'nun yönetiminden yazarına, oyuncularından teknik ekibine kadar hepinize teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Gerçekten çok güzel bir oyun olan Taş Bademleri'ni Kayserili tiyatro severlerin beğenisine sundunuz ve bizler de beğeni ile izledik. Başarılarınızın devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bursa Devlet Tiyatrosu sanatçıları da Başkan Büyükkılıç'a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.