A Milli Takım'dan tam kadro antrenman

EURO 2024 finalistlerinden Avusturya ile 26 Mart Salı günü Viyana’da özel maçta karşılaşacak A Milli Takım, müsabakanın hazırlıklarına Budapeşte’de yaptığı antrenmanla devam etti.

25 Mart 2024 Pazartesi 12:53
A Milli Takım'dan tam kadro antrenman

Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın liderliğinde tesislerinde tam kadro bir antrenman gerçekleştirdi. İdman, ısınma hareketleriyle başladı ve ardından taktiksel çalışmalar ile dar alanda çift kale maç yapıldı.

A Milli Takım yarın saat 11.00'de aynı tesiste, Avusturya maçının hazırlıklarını tamamlayacakları idmanlarını gerçekleştirecek. İdmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.

Antrenmanı, T.C. Budapeşte Büyükelçisi Gülşen Karanis Ekşioğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de takip etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.