BAKAN BAK, EMİNE SEÇKİN’İ TEBRİK ETTİ

27 Mart 2024 Çarşamba 12:58
BAKAN BAK, EMİNE SEÇKİN’İ TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na katılmayı garantileyen Para Badminton sporcusu Emine Seçkin için tebrik mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bedensel Engelliler Badminton branşında, genel sıralamada dünya üçüncülüğü elde ederek Paris 2024 Paralimpik Oyunlarına katılmayı garantileyen milli sporcu Emine Seçkin’i tebrik etti.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Ülkemizi, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarında ilk kez temsil ederek bizleri gururlandıran Emine Seçkin, Bedensel Engelliler Badminton branşında, genel sıralamada dünya üçüncülüğüne yükselerek Paris 2024 Paralimpik Oyunlarına katılmayı garantilemiş ve bizleri sevindirmiştir. Milli sporcumuzu, bu başarısından dolayı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.