Fikret Orman: Yeniden aday olmayacağım

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Özersoylar ile yapılan sponsorluk anlaşmasında fikrinin değişmediğini ve yeniden başkan adayı olmayacağını açıkladı.

09 Ekim 2019 Çarşamba 12:00
Fikret Orman: Yeniden aday olmayacağım

7 yıldır Beşiktaş Başkanı olan Fikret Orman istifa kararı almıştı. Beşiktaş'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesinde birçok ismin adı geçiyor. Başkan Orman ise yeniden aday olmayacağını ifade etti.

Fikret Orman basın toplantısında, "Ben söyleyeceklerimin hepsini söyledim. Kararımı verdim ve o kararımın arkasındayım, Beşiktaş başkanlığını bıraktım ve aday olmayacağım" ifadelerini kullandı.

Yapılan sponsorlukla ilgili olarak Orman, "Özersoylar, Beşiktaş'a sponsor olmak istedi ve bugün de benim isteğim ile bir lansman düzenleniyor. Şirket sahipleri de Beşiktaş'a sponsorluk maliyetlerini açıklamak istemiyor. Beşiktaş'ı seviyorlar, teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.