Gölbaşı Belediyesi Basın Turnuvası cuma günü başlıyor

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi ev sahipliğinde bu sene ilki düzenlenecek Gölbaşı Belediyesi Basın Futbol Turnuvası, cuma günü başlayacak.Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gölbaşı Belediyesi ve Ergezer Kız Yurdu sponsorluğunda...

13 Ekim 2021 Çarşamba 13:38
Gölbaşı Belediyesi Basın Turnuvası cuma günü başlıyor

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi ev sahipliğinde bu sene ilki düzenlenecek Gölbaşı Belediyesi Basın Futbol Turnuvası, cuma günü başlayacak.

Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gölbaşı Belediyesi ve Ergezer Kız Yurdu sponsorluğunda ulusal ve yerel basın mensuplarının katılımlarıyla yapılacak futbol turnuvasında 17 takım karşılaşacak.

Gölbaşı Şehir Parkı Spor Tesisleri'nde maçların oynanacağı turnuvada Anadolu Ajansı, Gölbaşı Yerel Basın, A Haber, Habertürk, Diyanet Spor, Yazar Gazetesi, NTV, Kanal D, KRT, Medya Skor, Haber Global, Kanal 7, Halk TV, Posta, Bengü TV, İHA ve Anka Haber Ajansı mücadele edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.