Konyaspor, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında yarın deplasmanda Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut ve yardımcı...

21 Aralık 2021 Salı 14:44
Konyaspor, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında yarın deplasmanda Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Çabukluk hareketleri ve 5'e 2 pas çalışmasıyla devam eden idman, taktik çalışma ile tamamlandı.

Antrenmana, tedavisine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Oğulcan Ülgün katılmadı.

Yeni Hatay Stadı'nda oynanacak ve yarın saat 17.00'de başlayacak Atakaş Hatayspor-İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.