ALTINDAĞLI KADINLARIN SEMİNER MARATONU BAŞLADI

25 Mayıs 2024 Cumartesi 10:16
ALTINDAĞLI KADINLARIN SEMİNER MARATONU BAŞLADI

Altındağ Belediyesi, Altındağlı kadınların kişisel gelişimleri için düzenlediği seminerlere yeniden başladı. Altındağlı kadınlar “Tiroid Hakkında Her Şey” konulu seminerde bir araya geldi.

Altındağ Belediyesi, Altındağlı kadınları birbirinden faydalı seminerlerde buluşturuyor. Altındağ Belediyesi ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Ana Bilim Dalı tarafından, 25 Mayıs Dünya Tiroid Günü dolayısıyla, bir seminer düzenlendi. “Tiroid Hakkında Her Şey” konulu seminer, Ulucanlar Cezaevi Müzesi Sinema Salonu’nda gerçekleştirildi. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Demet Çorapçıoğlu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen seminere Altındağlı kadınlar büyük ilgi gösterdi. Seminere Altındağlı kadınların yanı sıra akademisyen ve öğretim üyeleri de katıldı.  

TÜM SORULAR YANITLANDI

Tiroid hastalığı hakkında bilinmesi gereken her ayrıntıya değinilen seminerde, Altındağlı kadınların soruları da yanıtsız kalmadı. Uzman doktorlar, katılımcıların tüm sorularına cevap verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.