Ankapark Giriş Ücretleri Ne Kadar Olacak?

Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO’nun 2018 bütçeleri ve performans programları dün Meclis’te oy birliğiyle kabul edildi.

27 Kasım 2017 Pazartesi 10:12
Ankapark Giriş Ücretleri Ne Kadar Olacak?

Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO’nun 2018 bütçeleri ve performans programları dün Meclis’te oy birliğiyle kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 bütçesi 8 milyar olurken, ASKİ’ye 3 milyar, EGO’ya da 990 milyon TL bütçe ayrıldı. Meclis oturumuna başkanlık yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna,,Ankapark giriş ücreti hakkında şunlar söyledi:

''Ankapark bitiyor, bunun işletilmesi gerekiyor. Bu işletmenin bir maliyeti var. İşletmenin emniyet ve güvenlik boyutu var. Bunu işletebilecek özel firmalar var. Bunu rastgele bir işletmeci bunu işletemez. Firmalarla ilgili bazı girişimler var. Gelip incelemelerde bulunuyorlar, değerlendiriliyor şu anda. Firmalarla oturup konuşacağız. Ne gibi teklifte bulunuyorlar bunların hepsini sizinle paylaşacağız. Biz de herşey açık. İşletmecinin çıkardığı maliyete göre kesin olmamakla beraber öngörülen bir giriş ücreti var. Telaffuz edilen giriş ücretleri bana göre biraz yüksek geliyor. Halka sorarız dediğimiz kısmı şu; giriş ücretini otobüslerdeki gibi biz sübvanse mi edelim, yoksa oraya giren vatandaş oranın bedelini mi ödesin. Halkın benimsediği bir şey halkı mutlu eder, ben yaptım oldu şeklinde olursa huzursuz eder.''

Son Güncelleme: 27.11.2017 10:16
Anahtar Kelimeler:
Mustafa Tuna
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.