Ankara'da sağanak yağış görülecek...

Ankara hava durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz. Meteoroloji'nden günün raporları geldi. Ankara'da bugün sağanak yağışlar görülecek. İşte Meteoroloji tarafından yapılan Ankara hava durumu...

06 Nisan 2017 Perşembe 11:06
Ankara'da sağanak yağış görülecek...

Ankara'da havaların nasıl olacağı belli oldu. Meteoroloji'den Ankara hava durumu raporlarıyla ilgili açıklamalar geldi. Peki önümüzdeki günlerde Ankara'da havalar nasıl olacak?

Ankara hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, Artvin ve Ardahan dışında ülkenin tamamının yağışlı, Artvin ve Ardahan çevrelerinin ise parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, öğle saatlerinden sonra Marmara’nın güney ve batısı, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve batısı ile Kırıkkale ve Yozgat çevrelerinde gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Trakya ile iç ve doğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, Güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve kısa süreli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.