ÇANKAYALI MİNİKLER ATA'NIN HUZURUNA ÇIKTI

23 Mayıs 2024 Perşembe 09:40
ÇANKAYALI MİNİKLER ATA'NIN HUZURUNA ÇIKTI

Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevlerinde eğitim gören 6 yaş grubu çocuklar, mezuniyet sevinci yaşadı. Çankaya'nın gündüz bakımevlerinde okul öncesi eğitim alan 468 çocuk, Anıtkabir' ’i ziyaret ederek Ata’nın huzuruna çıktı.

 

Çankaya Belediyesi, bünyesindeki 15 gündüz bakımevinde üç yıl boyunca okulöncesi eğitimi alan çocukları, Anıtkabir'de düzenlediği törenle mezun etti. Bu dönem Uğur Böceği, Dostluk, Güneş, İlk Adım, Ata, Atlas, Masal Kalesi, Martı, Barış, Umut, Togan Özliyen, Deniz, Mutlukent Bulut, Mutluluk, Berkin Elvan Gündüz Bakımevinden mezun olan 6 yaş grubu 468 çocuk, cübbeleriyle Ata’nın huzuruna çıktı. Öğretmenleri eşliğinde Atatürk’ün mozolesine yürüyen çocuklara Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcıları İrfan Alkan ve Aydın Özsoy da eşlik etti. Çankayalı miniklerle Atatürk’ün mozolesine çiçek bırakıp saygı duruşunda bulunan Başkan Yardımcısı Alkan daha sonra Misak-ı Milli Kulesine geçerek burada Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Resmi töreninin ardından minikler, 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet fotoğrafı çektirdi. 


KALİTELİ VE ÇAĞDAŞ EĞİTİM

Piyasa koşullarına göre uygun ücretli, laik ve çağdaş okulöncesi eğitimi ile ebeveynlerin tercihi olan Çankaya Belediyesi gündüz bakımevlerinden yaklaşık bin 900 çocuk hizmet alıyor. Yıl boyunca okul öncesi ve okula devam eden çocuklara uzman kişi ve öğretmenlerle hizmet veren gündüz bakımevleri, çocukların spor, kültür, sanat alanında ve bilimsel konularda bilinçlenmelerine de katkıda bulunuyor. Ekolojik ve çevre farkındalığına yönelik projelerle de desteklenen çocuklar, eğitimleri boyunca doğa, ekosistem, toprak, su ve hava gibi kavramları yaşayarak, hissederek ve eğlenerek öğrenme fırsatı da buluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.