CHP Milletvekili Umut Akdoğan, Sincan Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı

CHP'li Umut Akdoğan İttifak adayı değil CHP'nin adayı olarak mücadele edeceğim dedi.

04 Eylül 2023 Pazartesi 09:42
CHP Milletvekili Umut Akdoğan, Sincan Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Sincan İlçe kongresinde yaptığı konuşmada, Sincan Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Umut Akdoğan, "Daha yüksek oy alacak aday bulamazsak hep birlikte, üyelerimizin taktiriyle yani ön seçimle belirlenecekse, Ankara Milletvekili sıfatıyla Sincan Belediye Başkanlığı'na adayım" açıklamasını yaptı.

Akdoğan Üç şart sunuyorum diyerek  "Genel Merkezimiz, tabii ki yine bir karar verip Sincan'ı ittifak olursa diğer ittifak partilerimize verebilir. Ama ben verilmemesi için mücadele edeceğim. Genel Merkezimiz böyle bir kararı taktir etmezse bir, daha yüksek oy alacak aday bulamazsak hep birlikte iki, üyelerimizin taktiriyle yani ön seçimle belirlenecekse üç, Ankara Milletvekili sıfatıyla Sincan Belediye Başkanlığı'na adayım. Kimse 'Sincan'da iddialı aday yok' diyemez. Aslan gibi bir kardeşiniz, Sincan'ı sokak sokak gezmeye ve çalışmaya hazır. " dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.