EGO arazisi 214 milyon TL'ye satılıyor...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak’ta EGO 3. Bölge Müdürlüğü’nün bulunduğu 145 bin 290 metrekarelik üç ayrı arsayı toplam 214 milyon TL’lik tahmini bedelle satışa çıkardı.

22 Haziran 2017 Perşembe 16:35
EGO arazisi 214 milyon TL'ye satılıyor...

Yüzölçümleri toplamda 145 bin metrekare olan araziler, 4 Nisan’da üç ayrı oturumdaki ihalede kapalı teklif artırma usulü ile satılacak. İmar planlarında konut+ticaret olarak belirtilen parsellerde emsal ise 2 olarak belirlendi. Arsalarda bina yüksekliği yapılaşma izni de serbest bırakıldı. Gayrimenkullerin ihaleleri 4 Temmuz’da EGO Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. EGO 3. Bölge Müdürlüğü arazileriyle ilgili satış kararı, Büyükşehir Belediye Meclisi’nim Mart ayındaki oturumlarında oy çokluğuyla kabul alınmıştı.

HÜRRİYET ANKARA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.