KEÇİÖREN BELEDİYE MECLİSİ’NDE SÖZ GENÇLERDE

23 Mayıs 2024 Perşembe 10:27
KEÇİÖREN BELEDİYE MECLİSİ’NDE SÖZ GENÇLERDE

Keçiören Belediyesi Meclisi’nde düzenlenen özel oturumla meclis faaliyetleri gençlere devredildi. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ve eşi Filiz Özarslan’ın katıldığı Gençlik Meclisi Toplantısı’nda gençler talep ve isteklerini dile getirdi. Türkiye’nin kalkınmasında gençlerin fikir ve önerilerinin önemli olduğunu kaydeden Başkan Özarslan, “Bugün bu meclis, yüce Türk gençliğine kapılarını açtı. Siz gençlerin bizlere vereceği önerilerle bu toplumu nasıl kalkındırabiliriz, nasıl daha ileriye götürebiliriz, Ulu Önder Atatürk’ümüzün dediği gibi muasır devletler seviyesine nasıl çıkarabiliriz, bunun gayesi içerisindeyiz” dedi.

“Atatürk’ün yaktığı bağımsızlık meşalesini gururla taşıyacağız”

Başkan Özarslan, Türk gençlerinin Atatürk’ün izinden gideceğine, vatanına ve milletine bağlı kalacaklarına gönülden inandığını dile getirerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “19 Mayıs, bağımsızlık meşalesinin yakılarak Millî Mücadelemizin başladığı tarihtir. Türk gençliğine bayram olarak armağan edilen bu önemli tarih, Atatürk’ün gençlere olan inanç ve güveninin ifadesidir. Türk gençliği, bu emanete sahip çıkarak Atatürk’ün yaktığı bağımsızlık meşalesini gururla taşıyacaktır. Bizler de Atatürk’ün izinden giderek gençlerimize güveniyor ve onların geleceğin liderleri olarak ülkeyi yöneteceğine inanıyoruz. Kıymetli gençler, sizler bu ülkenin umut ışığısınız. Gözlerinizdeki ışık, yüreklerinizdeki sevgi ve zihninizdeki açık fikirler ile ülkemizi daha ileriye taşıyacaksınız. Ne mutlu Türk’üm diyene.’’

Talepler sıralandı, notlar alındı

Düzenlenen Gençlik Meclisi Toplantısıyla ilçedeki gençlerin istek ve talepleri not edilirken, yerel yönetimlerin karar alma mekanizmasında gençlerin daha fazla yer bulmaları ve onlara yönelik hayata geçirilecek projelerin yine kendileri tarafından belirlenmesi hedeflendi. Başkan Özarslan, Gençlik Meclisi Toplantısı’nda kürsüye çıkarak söz alan gençlerin hem Keçiören’in muhtelif noktalarıyla ilgili talep ve beklentilerini hem de gençlere yönelik düzenlenebilecek sosyal ve kültürel aktivitelerle ilgili fikirlerini not aldı. Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda projelerini sıralayan gençler yönetime katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.