Mamak Belediyesi’nden Cami ve Cemevi Temizliği

22 Mayıs 2024 Çarşamba 14:32
Mamak Belediyesi’nden Cami ve Cemevi Temizliği

Mamak Belediyesi ilçe genelindeki ibadethanelerde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mamak’ta bulunan 265 cami ve 6 cemevinde planlar dâhilinde temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte çalışmalarına hız verdi. İbadethanelerin temizliği için oluşturulan 6 kişilik ekip, vatandaşların ibadetlerini temiz ve sağlıklı bir mekânda yapmaları için özveri ile çalışıyor. İbadethanelerin temizliği, belirli periyotlar ve ihtiyaçlar dâhilinde sürecek.

Tüm ibadethaneler özenle temizleniyor

Çalışma kapsamında Şirintepe mahallesinde bulunan Şah-ı Merdan Cemevi ile Büyük Kayaş Mahallesi’nde bulunan Kayaş Eski Camii’nde temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler, cami halılarını tertemiz bir hale getirirken ahşap ve seramik gibi yerleri de özel temizlik malzemeleri ile hijyenik hale getirdi. İbadethane temizliği kapsamında ayrıca, kapı, pencere, ayakkabılık gibi alanlar da temizlendi. Ekiplerin özenli ve titiz temizlik çalışmaları sayesinde vatandaşlar, sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığı ile ibadet edebilmenin huzurunu yaşıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.