YENİMEK kursiyerlerinden müzik ziyafeti

22 Mayıs 2024 Çarşamba 13:16
YENİMEK kursiyerlerinden müzik ziyafeti

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) Türk Halk Müziği Korosu, Anadolu'nun Ezgileri Konseri'yle müzik severleri bir araya getirdi.

Şef Ümit Özdizlekli yönetiminde birbirinden güzel eserleri seslendiren koroyu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da yalnız bırakmadı.

Türkülere hep bir ağızdan eşlik ettiler

İki bölüm halinde gerçekleşen konserde, YENİMEK Türk Halk Müziği Topluluğu koro ve solo olarak söyledikleri şarkılarla Yenimahallelilere müzik ziyafeti yaşattı.

Gaziantep, Sivas,  Tokat,  Erzincan,Şanlıurfa, Erzurum, Diyarbakır, Denizli ve Kütahya yörelerinden türküler seslendiren koroya,Başkan Yaşar ile salondaki vatandaşlar da eşlik etti.Performanslarıyla usta sanatçıları aratmayan koristler, alkış yağmuruna tutuldu.

Sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız

Gece sonunda YENİMEK’li kursiyerleri tebrik eden Başkan Yaşar, “Şefimiz Ümit Özdizlekli, koristlerimiz ve saz sanatçılarımızı bu güzel konser için yürekten kutluyorum. Sanatın dili barış, sevgi ve kardeşliktir. Sanat ne kadar güçlü ise kardeşlik ve barış ortamı da o kadar güçlü olur. Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de sanatın her dalına ev sahipliği yapıyoruz. Sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız, destekçisiyiz. YENİMEK kurs merkezlerimizde vatandaşlarımızı hem iş sahibi hem hobi sahibi yapıyoruz. Bugün YENİMEK’in Türk Halk Müziği Korosu bizlere güzel bir müzik ziyafeti yaşattı. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.