Erciyes Motosiklet Festivali başladı

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Erciyes AŞ ve Kayseri'deki gönüllü motosiklet kulüplerince dördüncüsü düzenlenen Erciyes Motosiklet Festivali başladı.Erciyes Dağı'nın 2 bin 200 metresindeki Tekir Yaylası'nda...

27 Ağustos 2021 Cuma 09:49
Erciyes Motosiklet Festivali başladı

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Erciyes AŞ ve Kayseri'deki gönüllü motosiklet kulüplerince dördüncüsü düzenlenen Erciyes Motosiklet Festivali başladı.

Erciyes Dağı'nın 2 bin 200 metresindeki Tekir Yaylası'nda bulunan çadır kamp alanında gerçekleştirilen festivalin açılışında, çok sayıda motosiklet tutkunu bir araya geldi.

Motosikletleriyle Tekir Yaylası'na gelen katılımcılar, kamp ateşinin yakılmasının ardından sanatçı Yusuf Güney'in konserinde eğlendi.

Festival, 30 Ağustos'a kadar çeşitli etkinliklerle sürecek.

Anahtar Kelimeler:
KayseriErciyes Moto Fest
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.