Her öğrencinin bir hayal balonu var

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı Eskikarahisar Köyü İlkokulunda öğrenciler hayallerini yazdıkları kağıtları balonlara bağlayıp sınıfta hayal köşesi oluşturdu. Eskikarahisar Köyü İlkokulu müdür yetkili öğretmeni Nazan...

13 Mayıs 2018 Pazar 12:03
Her öğrencinin bir hayal balonu var

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı Eskikarahisar Köyü İlkokulunda öğrenciler hayallerini yazdıkları kağıtları balonlara bağlayıp sınıfta hayal köşesi oluşturdu.

Eskikarahisar Köyü İlkokulu müdür yetkili öğretmeni Nazan Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayalleri yazmanın çocukları hayallere daha fazla yaklaştırdığını söyledi.

Hayal gücünün başarıyı çağrıştırıcı özelliğe sahip olduğunu dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:

"Hayal gücü, eğitim alanında kullanıldığı zaman da mükemmel sonuçlar ortaya koyacaktır. Küçük yaştaki çocukların hayal dünyası daha geniştir. Bu sebeple sınıfımızda hayal köşesi oluşturduk. Öğrencilerimizin hayallerini yazdığı balonlar sınıfta sürekli duruyor. Öğrenciler, hayallerini her daim hatırlayarak daha fazla ders çalışmak istiyor."

Okulun 4. sınıf öğrencisi Nurhayat Yıldız ise "Balonlarda yazılı hayallerimizi görmek ders çalışma isteğimizi daha çok artırıyor." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.