Karaman İl Tarım ve Orman Müdürü Şahinbaş, Vali Işık'ı ziyaret etti

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş'ı makamında kabul etti.Şahinbaş, Tarım Ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "Gıdanı Koru, Sofrana Sahip Çık" kampanyasına...

18 Aralık 2020 Cuma 14:09
Karaman İl Tarım ve Orman Müdürü Şahinbaş, Vali Işık'ı ziyaret etti

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş'ı makamında kabul etti.

Şahinbaş, Tarım Ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "Gıdanı Koru, Sofrana Sahip Çık" kampanyasına destek veren Vali Işık'a teşekkürlerini sundu.

Ziyaretin sonunda Şahinbaş, üzerinde "Ben Mehmet Alpaslan Işık. Çocuklarımızın Tek Bir Lokması Dahi İsraf Omasın Diye Sözümü Verdim. Sen de Söz Ver Soframıza Sahip Çıkalım" yazılı plaketi Işık'a takdim etti.

Ziyarette Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "Gıdanı Koru, Sofrana Sahip Çık" kampanyasının önemine değinen Işık ise "Ekonomik ve sosyal hayatımızı olumsuz etkileyen israfın önlenmesi ve toplumun bu konuda bilinçlendirilmesine yönelik başlatılan kampanyaya tüm halkımızın destek vereceğine yürekten inanıyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.