Nevşehir'de 110 bin kişi 110 bin ağaç dikilecek

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye'ye örnek olacak bir uygulamaya imza atarak, kentte yaşayan 110 bin kişi için 110 bin ağaç dikileceğini bildirdi. Başkan Arı, her biri 6-7 metre boyunda olan ağaçların kentin...

26 Nisan 2019 Cuma 11:53
Nevşehir'de 110 bin kişi 110 bin ağaç dikilecek

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye'ye örnek olacak bir uygulamaya imza atarak, kentte yaşayan 110 bin kişi için 110 bin ağaç dikileceğini bildirdi.

Başkan Arı, her biri 6-7 metre boyunda olan ağaçların kentin çeşitli noktalarına dikileceğini, çalışmanın belediye bütçesinden hiçbir harcama olmadan gerçekleştirileceğini belirtti.

Seçim sürecinde açıkladığı projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını vurgulayan Arı, şunları kaydetti:

"Daha temiz ve daha yeşil bir Nevşehir için kolları sıvadık. Şehrimizin her bir noktası pırıl pırıl ve yemyeşil olacak. Bunun için gece gündüz çalışacağız. Vatandaşlarımızın daha güzel bir şehirde yaşamaları en büyük arzumuz. Biz, Nevşehir'i Türkiye'ye değil, dünyaya örnek bir şehir yapma derdindeyiz. Bu şehir için ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız. Tek tek bunları gerçekleştireceğiz. Ağaçlandırma seferberliği de bunlardan biriydi. Şehrin dört bir yanına bu ağaçlarımızı dikeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.