Uyuşturucuyla mücadele aplikasyonu UYUMA'ya sporcu ve sanatçılardan video mesajla destek

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanlığının, uyuşturucu satıcılarının ihbar edilmesini sağlayan "Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu" (UYUMA) projesine sanat ve spor camiası destek verdi.Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele...

05 Şubat 2021 Cuma 21:12
Uyuşturucuyla mücadele aplikasyonu UYUMA'ya sporcu ve sanatçılardan video mesajla destek

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanlığının, uyuşturucu satıcılarının ihbar edilmesini sağlayan "Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu" (UYUMA) projesine sanat ve spor camiası destek verdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Twitter hesabından sanatçılar Oktay Kaynarca, Metin Şentürk ve Şoray Uzun ile Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ın, vatandaşlardan aplikasyonu kullanmalarını istediği videolarını paylaştı.

Ünlüler, videolarında vatandaşlara, "Uyuşturucu toplumun ortak sorunudur. Geleceğimizi karartmalarına seyirci kalmayalım. Telefonlarımıza ücretsiz olarak UYUMA aplikasyonunu indirelim, bilgimizi paylaşalım. UYUMA, harekete geç." diye seslendi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.