BAŞKAN BALCI’DAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın talimatıyla öğrencilerin üniversite sınavlarına daha rahat çalışabilmesi için 2 kütüphane ve 5 gençlik merkezi gece saat 24.00’e kadar açık kalacak.

30 Mayıs 2019 Perşembe 10:54
BAŞKAN BALCI’DAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’dan öğrencilere büyük destek… Altındağlı öğrencilerin üniversite sınavlarına daha rahat çalışabilmeleri için Başkan Asım Balcı’nın talimatıyla; Ali Ersoy ve Karapürçek mahalle kütüphaneleri ile Özkent Akbilek Gençlik Merkezi, Abdurrahim Karakoç Gençlik Merkezi, Cemil Meriç Gençlik Merkezi, Piri Reis Gençlik Merkezi ve Cahit Zarifoğlu Gençlik Merkezi gece saat 24.00’e kadar açık kalacak. Uygulama sınavlara kadar devam edecek.

-“HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ”

Altındağlı gençlerin daha rahat ve verimli ders çalışmaları için böyle bir karar aldıklarını söyleyen Başkan Asım Balcı, “Üniversite sınavına çok az bir zaman kaldı. Altındağlı gençlerin kalan zamanı daha iyi değerlendirmeleri ve son tekrarları yapmaları gerek. Gençlerimiz yeter ki çalışsın, başarsın. Biz kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız. Altındağlı gençlere belediye olarak her zaman destek vereceğiz. Onlardan gelen talepler bizim önceliklerimiz arasında. Umarım gençlerimiz sınavlardan başarılı sonuçlar elde eder. Allah şimdiden tüm öğrencilerimize zihin açıklığı versin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.