Çubuk Belediyesi’nden bilime destek

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçedeki okullarda başlayan TÜBİTAK Bilim şenliklerine katılarak öğrencilere destek verdi.

09 Mayıs 2024 Perşembe 14:35
Çubuk Belediyesi’nden bilime destek

TÜBİTAK tarafından Türkiye genlindeki okullarda başlatılan bilim şenliklerine ilgi her geçen gün artıyor. Başkent Ankara’daki seçilmiş okullarda da söz konusu etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Ankara’nın çubuk ilçesinde de TÜBİTAK’ın bilim şenlikleri öğrencilerin olduğu kadar vatandaşların da ilgisini çekiyor.

31 Mart yerel seçimlerinde tekrar seçilen Çubuk belediye Başkanı Baki Demirbaş da bu tür etkinliklere destek veriyor. Çubuk’ta başlayan bilim şenliğinin açılışını gerçekleştiren Demirbaş bilime olan desteğini bir kez daha dile getirdi.

Baki Demirbaş, ilçedeki okullarda düzenlenen Tübitak-4006 Bilim Fuarı'na katılarak, ilim, bilim ve teknoloji alanlarında ülkemizi daha da ileriye taşıyacak yeni kaşifleri her alanda desteklediğini bir kez daha belirtti.

Sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Demirbaş, “Bilim ve Fen Işığında Gençlerimizin Her Daim Destekçisiyiz. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve geleceğimizin teminatı gençlerimizi tebrik eder. Başarıların devamını dileriz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.