Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'de Ankara'nın sembol hayvanlarına ev sahipliği yapıyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bulunan Endemik Vadi ilçe ve şehir halkına önemli bir deneyim yaşatıyor. Vatandaşlar aileleri ile alana gelerek bitki ve hayvanları eğlenerek tanıma fırsatı yakalıyor.

01 Mayıs 2024 Çarşamba 10:41
Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'de Ankara'nın sembol hayvanlarına ev sahipliği yapıyor

Ankara'nın ünü ilçe sınırlarını aşan yerlerinden Endemik Vadi her yaştan vatandaşın ziyaretine açık kalmaya devam ediyor. Kültürel ve doğal mirasları gelecek nesilere aktarmak ve canlıları koruma altına almak için açılan bu bölgeye ilgi sürüyor.

ANKARA'NIN HAYVANLARI ENDEMİK VADİ'DE

P Başkan Çetin “Endemik Vadimiz, yoğun bir şekilde ziyaretçi almaya devam ediyor. Endemik hayvanlarımızın yanı sıra Orman Köyümüz ile birlikte çocukların daha çok ilgisini çeken bir yer oldu. Ayrıca birbirinden faydalı, çeşit çeşit bitki çaylarımızdan günün çayını Endemik Vadimizi ziyaret ederek ücretsiz bir şekilde içebilirsiniz” diyerek aileleri çocukları ile birlikte buraya davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.