TÜRKİYE HALTERDE KAMP MERKEZİ OLDU

01 Mayıs 2024 Çarşamba 10:12
TÜRKİYE HALTERDE KAMP MERKEZİ OLDU

Son yıllarda Türk halterindeki başarılar tüm dünyanın yakın takibinde. Özellikle alt yapılarda elde edilen başarılar, Avrupa Şampiyonasındaki madalyalar,  tesisleşmedeki önemli hamleler, dopingle mücadeledeki örnek davranışımız dünya ülkelerinin dikkatini çekti.
Paris 2004 Olimpiyatlarına sayılı günler kala halterde hazırlık kamplarını Türkiye’de yapan ülkelerin sayısı her geçen gün artmakta.
Venezuella, Kolombiya ve Bahreyn Ankara’da hazırlıklarını sürdürürken, Türkmenistan, Gürcistan, Irak, Özbekistan ve Kazakistan Olimpiyat kampı için Antalya’yı tercih etti.  
Dünya ülkelerinin hazırlık kampı için Türkiye’yi tercih etmelerinin kendilerini memnun ettiğine değinen Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, “Türk halterinin gelişimi, ülkemizdeki şartların uygunluğu, tercih edilmemizde önemli bir faktör. Bir de federasyon olarak onlara her türlü desteği sağlayıp, misafirperverliğimizi gösteriyoruz. Türk halteri dünyada bir markadır. Dünya markası çok önemli sporcularımız var” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.