Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2 yılda 1420 mal ve hizmet alım ihalesini canlı yayınladı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince 2 yıllık süreçte 1420 mal ve hizmet alım ihalesi internet üzerinden canlı yayınladı.Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 8 Mayıs 2019-8 Mayıs 2021 arasında kayıt...

08 Mayıs 2021 Cumartesi 12:12
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2 yılda 1420 mal ve hizmet alım ihalesini canlı yayınladı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince 2 yıllık süreçte 1420 mal ve hizmet alım ihalesi internet üzerinden canlı yayınladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 8 Mayıs 2019-8 Mayıs 2021 arasında kayıt altına alınan toplam 1420 ihale, Youtube kanalı, ABB TV ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, "Şeffaf belediyecilik açısından başkentten tüm Türkiye'ye yayılan bir ışık olan bu karar ile 1420 ihaleyi canlı yayınladık. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.