MKE Ankaragücü-Konyaspor maçının ardından

- MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: - "Üç puana yakın taraf Ankaragücü'ydü" - TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic: - "Galibiyet istediğimiz bir şeydi ama olmadı"

24 Eylül 2023 Pazar 20:05
MKE Ankaragücü-Konyaspor maçının ardından

ANKARA (AA) - Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile sahasında 1-1 berabere kalan MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Tolunay Kafkas, üç puana yakın tarafın kendileri olduğunu belirtti.

Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuna etkili başladıklarını ve golü de erken bulduklarını ifade etti.

Oyunun belli bölümünde iyi oynamadıklarını anlatan Kafkas, "Özellikle ofansif anlamda üretken olamadık. Üç puana yakın taraf Ankaragücü'ydü. Maalesef bazı oyuncuların seviyelerinin altında olması, maçı kazanamamamıza neden oldu." değerlendirmesini yaptı.


- Stanojevic: "Galibiyet istediğimiz bir şeydi ama olmadı"

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, MKE Ankaragücü'yle deplasmanda zor bir maç oynadıklarını vurgulayarak, "Mücadelemizden memnunuz. Galibiyet istediğimiz bir şeydi ama olmadı. En nihayetinde berabere kaldık ve deplasmanda bir puan aldık." diye konuştu.

İlerleyen haftalarda daha üretken bir Konyaspor'u sahada görmek istediklerini belirten Stanojevic, çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.