Fırsatçılara Yer Yok

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri son zamanlarda vatandaştan gelen talep ve şikayetler üzerine yerel ve zincir marketlerde denetim yaptı.

08 Mart 2022 Salı 10:00
Fırsatçılara Yer Yok

Mamak Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talep ve şikayetler üzerine yerel ve zinicr marketlerde sıkı bir denetim yaptı.

Zincir ve yerel marketler ile berabergıda satışı yapan işletmeleri de denetleyen ve kontrolden geçiren ekipler, fahiş fiyatlar, hijyen ve stokçuluk kadar bir çok alanda çalışmalar yürüttü. Market depolarını da denetleyen ekipler, gıda ve temel ürünlerde ki haksız  fiyat artışı adına yaptıkları denetimin yanında stokçuluk raf ve kasa arasında ki fiyat farkı ve ekmek gramaj kontrollerini de gerçekleştirdi.

"Halkımızın yanındayız" diyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, haksız fiyat artışına ve stokçuluğa müsaaede edilmeyeceğini açıkladı. Fiyat artışlarına gerekli tedbirlerinin alındığını ve sık sık denetimlerin yapıldığını dile getiren Köse," Vatandaşlarımızı mağdur etmeyip, tüm imkanlarımızla Mamaklı vatandaşlarımızın haklarını korumaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.