Kentsel Dönüşüm Gündemde!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’ya ayrı ayrı “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde ana gündem, her iki ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları oldu.

23 Kasım 2017 Perşembe 14:30
Kentsel Dönüşüm Gündemde!

İLÇELERİ TEK TEK GEZECEK

Ziyaretle ilgili Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Kısa ve verimli bir görüşme oldu. Mamak’ta devam eden Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projemizle ilgili görüştük. Büyükşehir’in ilçemizde devam eden projeleri hakkında konuştuk. Sayın Başkanımız ortak akıl ve mantık çerçevesinde sorunların çözüleceğini belirtti. Zaten başkanımız ileride ilçeleri tek tek dolaşacağını belirtti” dedi.

İKİNCİ TOPLANTI YAPILACAK

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de Başkan Mustafa Tuna’yla Altındağ ve Büyükşehir belediyelerini ilgilendiren ortak konularda istişarede bulundu. Tiryaki, “İlçemize dair bazı önemli konularda istişarelerde bulunduk. Görüşmenin ardından sayın Tuna ile daha detaylı bir toplantı yapma kararı aldık. Çok yakın bir zamanda tekrar bir araya gelerek Altındağ ve Büyükşehir Belediyesi’ni ilgilendiren konularda toplantı yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
MAMAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.