Ankara Büyükşehir Belediyesinden çevrimiçi drama dersi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatroları, 8 Ocak 2021'den itibaren çevrimiçi drama derslerine başlayacak.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, zoom üzerinden gerçekleştirilecek çevrimiçi...

22 Aralık 2020 Salı 13:20
Ankara Büyükşehir Belediyesinden çevrimiçi drama dersi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatroları, 8 Ocak 2021'den itibaren çevrimiçi drama derslerine başlayacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, zoom üzerinden gerçekleştirilecek çevrimiçi eğitimlere katılmak isteyenler, 30 Aralık'a kadar "[email protected]" adresi üzerinden başvuruda bulunabilecek.

Derslere hem boş vakitlerini değerlendirmek hem de oyunculuk konusunda kendini geliştirerek meslek sahibi olmak isteyen 7'den 70'e herkes katılabilecek.

Başkent Tiyatroları Drama Eğitmeni Yıldız Gülmez tarafından derslerde oyundan ritme, canlandırmadan yaratıcı düşünme ve yazmaya kadar birçok dalda ücretsiz eğitim verilecek.

10 hafta devam edecek drama eğitimleri, 9-10 yaş grubu için cumartesi 12.00-13.00,
11-12 yaş grubu için cumartesi 13.30-14.30, 17 yaş ve üzeri yetişkin grubu için de cuma günleri 19.00-20.00 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Sınırlı kontenjanlı gruplar halinde her hafta verilecek drama eğitimine katılmak isteyenlerden çocuk grubunda olanlar ebeveyn izniyle kimlik ve iletişim bilgilerini, yetişkin sınıfına girenler ise öz geçmişlerini internet adresine göndererek kayıt başvurusunda bulunabilecek.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.