Beypazarı'nda gıda denetimleri

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla denetimlerini artırdı.Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yavuz Ekici, yaptığı açıklamada, halkın gönül rahatlığıyla...

13 Haziran 2018 Çarşamba 12:41
Beypazarı'nda gıda denetimleri

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla denetimlerini artırdı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yavuz Ekici, yaptığı açıklamada, halkın gönül rahatlığıyla güvenilir gıda tüketebilmesi için denetimlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Başta fırın ve pastaneler olmak üzere gıda üretim ve satışı yapılan iş yerlerinin denetlendiğini belirten Ekici, tüketicilerin her türlü şikayetlerini "174 Gıda Hattı"na bildirmelerini istedi.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.